ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΑΜΟΥ

“Contemporary Wedding Photography” Workshop version 2.0

Tonia & Theodore

Το μοναδικό τριήμερο σεμινάριο για φωτογράφους που παρουσιάζει ολόκληρη τη διαδικασία της φωτογράφησης του σύγχρονου γάμου από το Α έως το Ω, χωρίς μυστικά ξαναέρχεται!

Κλείσε έγκαιρα την θέση σου!

Απευθύνεται σε φωτογράφους που ξεκινούν τώρα ή έχουν έχουν ξεκινήσει πρόσφατα και θέλουν να δώσουν ώθηση στην δουλειά τους.

Στις δύο ενότητες αυτού του κύκλου σεμιναρίων θα σας αποκαλύψουμε όλα τα μυστικά για μια επιτυχημένη αρχή και πορεία στην φωτογράφηση γάμων και εκδηλώσεων.

Εκτός από τα βασικά, όπως το ποζάρισμα ή η επεξεργασία, θα καλύψουμε ολοκληρωμένα θέματα όπως οι τεχνικές λήψης, η αισθητική, το χρονοδιάγραμμα, τα συχνά λάθη, site, social media, συνεργασίες, προσφορές, bookings αλλά και θα κάνουμε φωτογράφηση ζευγαριού και κριτική φωτογραφιών.

Το σεμινάριο θα γίνει σε τρία μέρη και θα είναι εντατικό, περιεκτικό και ολιγομελές.

Ενότητα πρώτη:

Στο πρώτο θεμα θα αναπτύξουμε το χρονοδιάγραμμα του συγχρονου γάμου από τις προετοιμασίες μέχρι το after wedding. Θα συζητήσουμε τις απαραίτητες λήψεις και λήψεις προς αποφυγή, συχνά λάθη και παραλήψεις. Θα παρουσιάσουμε τις λήψεις που θα εντυπωσιάσουν ένα ζευγάρι και θα δώσουν ώθηση στο portfolio σας. Θα αναλύσουμε την φωτογραφική ταυτότητα του φωτογράφου γάμων. Θα συζητήσουμε αποτελεσματικούς τρόπους marketing, διαφήμισης και social media και πως να κλείσετε τον πελάτη.

Στο δεύτερο θέμα, θα σας παρουσιάσουμε ζητήματα αισθητικής, τεχνικές λήψης, διαχείριση του φωτός, κάδρο, πόζα. Θα δείξουμε φωτογραφίες που θα εντυπωσιάσουν τη νύφη. Θα κάνουμε επεξεργασία φωτογραφιών, θα δούμε πως να προωθήσουμε τη δουλειά μας στα social media αποτελεσματικά και τέλος θα αναλύσουμε δικές σας φωτογραφίες.

Tonia & Theodore
Seminars

Ενότητα δεύτερη:

Στο τρίτο θέμα θα κάνουμε live φωτογράφηση νύφης ή/και ζευγαριού και σε details του γάμου σε δημιουργίες από planners ή/και florists. Θα διδάξουμε πόζες απαραίτητες με υψηλή αισθητική που θέλει κάθε νύφή. Θα δοθούν συμβουλές βήμα βήμα και θα γίνει κριτική φωτογραφιών. Τις φωτογραφίες του workshop θα μπορεί ο κάθε συμμετέχοντας να της δημοσιεύσει στις σελίδες του και στο portfolio του.

FS EVENTS
Wedding seminars
Tonia & Theodore

Η διάρκεια των σεμιναρίων είναι από 14 ώρες τα θεωρητικά και τουλάχιστον 6 ώρες η ζωντανή φωτογράφηση.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στο στούντιο μας στο Περιστέρι και η φωτογράφιση ζευγαριού σε κτήμα ή άλλο κατάλληλο εξωτερικό χώρο.

Η συμμετοχή για ολοκληρωμένο κύκλο είναι:  250€/άτομο.

Στην περίπτωση συμμετοχής άνω των 2 ατόμων (ομαδικά) υπάρχει έκπτωση 10€ ανά άτομο σε κάθε ενότητα. Επίσης υπάρχει ειδική έκπτωση σε άτομα που έχουν συμμετάσχει σε παλιότερα σεμινάρια.

Όλοι οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα πάρουν σημειώσεις και θα γίνουν μέλη στο private group στο Facebook όπου θα δίνουμε συμβουλές και υποστήριξη τακτικά.

Στον ολοκληρωμένο κύκλο σεμινάριων “Contemporary Wedding Photography”, η Τόνια Ανδρομανέσκου και ο Θοδωρής Ζουμής, φωτογράφοι γάμου με έδρα την Αθήνα θα σας δώσουν όλη την γνώση που έχουν αποκτήσει από την φωτογράφηση γάμων και εκδηλώσεων τα τελευταία 10 χρόνια. Για πληροφορίες η κράτηση θέσεων επικοινωνήστε στο info@toniaandtheodore.com ή στο instagram ή facebook.

Τα σεμινάρια θα είναι ολιγομελή 8 – 10 άτομα (max) και θα τηρηθούν όλοι οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας που προβλέπονται.

Ο χρόνος που θα πραγματοποιηθούν θα ανακοινωθεί σύντομα.

Santorini
Tonia & Theodore Seminars
Seminars