ΚΥΚΛΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΑΜΟΥ

“Wedding Photography 2022” workshops

30x40 - 3 copy

Σε αυτή τη mini σειρά σεμιναρίων θα καλύψουμε δύο από τα βασικά θέματα που απασχολούν τους νέους φωτογράφους που τώρα ξενικούν ή έχουν έχουν ξεκινήσει πρόσφατα και θέλουν να δώσουν ώθηση στην δουλειά τους. Επίσης θα πραγματοποιηθεί φωτογράφηση ζευγαριού με κοστούμι και νυφικό δημιουργώντας όμορφες εικόνες για το portfolio σας.

Στο πρώτο σεμινάριο θα καλύψουμε τις πόζες και λήψεις που πρέπει να έχουμε από το ζευγάρι στο γάμο ή/και στο after wedding. Θα αναλύσουμε τι να κάνουμε και τι να μην κάνουμε και πως έυκολα θα μπουστάρουμε το portfolio μας.

Στο δεύτερο σεμινάριο θα δώσουμε όλα τα βασικά εφόδια και συμβουλές για να ξεκινήσουμε στην επαγγελματική φωτογραφία γάμου. Λάθη που όλοι κάνουν στην αρχή και πως να τα αποφύγουμε, πως να κτίσουμε πελατολόγιο και πολλά άλλα.

Στο τρίτο σεμινάριο θα γίνει φωτογράφηση σε μοντέλα με νυφικό και κοστούμι με την καθοδήγηση και πρακτική βοήθεια μας με σκοπό να δημιουργήσετε όμορφες εικόνες για το portfolio σας.

Σε όλους τους συμμετάσχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης και σημειώσεις.

17/10 Σεμινάριο 1:

Στο πρώτο σεμινάριο θα αναλύσουμε το σύγχρονο φωτογραφικό στυλ, τι περιμένουν τα ζευγάρια από εμάς ως φωτογράφους γάμου και πως να δώσουμε τις εικόνες που πρέπει να πάρουν. Θα συζητήσουμε τις απαραίτητες λήψεις όπως και λήψεις προς αποφυγή, συχνά λάθη και παραλήψεις. Θα παρουσιάσουμε τις λήψεις που θα εντυπωσιάσουν ένα ζευγάρι και θα δώσουν ώθηση στο portfolio σας με παραδείγματα και συμβουλές.

24/10 Σεμινάριο 2:

Στο δεύτερο θέμα, θα αναλύσουμε τα βασικά στάδια του γάμου που γίνεται είτε σε εκκλήσία, σε κτήμα ή destination. Θα δώσουμε βήμα βήμα τις λήψεις και για ένα τέλειο αισθητικά αποτέλεσμα. Θα δούμε πως να προωθήσουμε τη δουλειά μας στα social media αποτελεσματικά και όλα όσα είναι απαραίτητα για να ξεκινήσουμε σαν επαγγελματίες φωτογράφοι.

Fs Events Tonia & Theodore
Tonia & Theodore Seminar

31/10 Σεμινάριο 3:

Στο τρίτο σεμινάριο θα κάνουμε live φωτογράφηση ζευγαριού με κοστούμι και νυφικό καθώς και γαμηλια details. Θα διδάξουμε πόζες απαραίτητες, με υψηλή αισθητική, που θέλει κάθε νύφή να έχει. Θα δοθούν συμβουλές βήμα βήμα και θα γίνει κριτική φωτογραφιών.

Τις φωτογραφίες του workshop θα μπορεί ο κάθε συμμετέχοντας να της δημοσιεύσει στις σελίδες του και στο portfolio του (με τα απαραίτητα credits).

Tonia & Theodore Seminars
Tonia & Theodore Seminars
Tonia & Theodore Seminars

Η διάρκεια των σεμιναρίων είναι από 5 ώρες και 4-6 ώρες η ζωντανή φωτογράφηση. Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στο στούντιο μας στο Περιστέρι και η φωτογράφιση ζευγαριού σε κτήμα ή άλλο κατάλληλο εξωτερικό χώρο.

Η συμμετοχή είναι για:

Το πρώτο σεμινάριο 70€/άτομο.
Το δεύτερο σεμιναριο 70€/άτομο.
Το τρίτο σεμινάριο (live φωτογράφιση) 120€/άτομο.

Συνδυασμοί ημερών:

Πρώτο και δεύτερο σεμινάριο: 110€/άτομο.
Πρώτο (ή δεύτερο) σεμινάριο μαζί με το τρίτο: 170€/άτομο.
Και τα τρία σεμινάρια: 200€/άτομο.

Για άτομα που έχουν παρακολουθήσει παλαιότερα σεμινάρια μας θα υπάρχει ειδική έκπτωση.

Όλοι οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα πάρουν σημειώσεις και θα γίνουν μέλη στο private group στο Facebook όπου θα δίνουμε συμβουλές και υποστήριξη τακτικά.

Στον νέο κύκλο σεμινάριων “2022 Wedding Photography” οκτωβρίου, η Τόνια Ανδρομανέσκου και ο Θοδωρής Ζουμής, φωτογράφοι γάμου με έδρα την Αθήνα θα σας δώσουν όλη την γνώση που έχουν αποκτήσει από την φωτογράφηση γάμων και εκδηλώσεων τα τελευταία 11 χρόνια. Για πληροφορίες η κράτηση θέσεων επικοινωνήστε στο info@toniaandtheodore.com ή στο instagram ή facebook.

Τα σεμινάρια θα είναι ολιγομελή 8 – 10 άτομα (max) και θα τηρηθούν όλοι οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας που προβλέπονται.

 

*Σε περίπτωση απαγόρευσης λόγω μέτρων το σεμινάριο θα μεταφερθεί σε νέα ημερομηνία.

Tonia & Theodore Destination Wedding Athens Riviera Acropoli
October wedding seminars
Tonia & Theodore